Crime Coast: Mafia Syndicate

• Sürüm
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici

Crime Coast: Mafia Syndicate indir. Hava Durumu kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Tüm ulusların tehlikeli adamlarıyla mücadele dolu anlar yaşamak için yeteri kadar yetenekli olduğunuzu herkese göstermeye hazır olun. iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazınıza ücret ödemeden indirerek oynayacağınız Crime Coast: Mafia Syndicate oyununda, nefes kesen anlar yaşamanın tadını çıkarabilirsiniz. En yetenekli gangster olduğunuzu herkese kanıtlamak konusunda rakiplerinizle mücadele dolu anlar yaşamaya hazır olun. Her bir içeriği ile oyuncuların beğenisini kazanan Crime Coast: Mafia Syndicate dünyasında ücretsiz olarak zaman geçirebilirsiniz. Bu şehir kurma gangster strateji oyununda stratejik planlarınızı kullanarak çok daha verimli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Size yardımcı olacak yardımcıları seçin, ardından dünyanın gördüğü en yetenekli ve en acımasız dolandırıcılar grubundan yeni adamlar seçerek kendi yöneteceğiniz bir çete kurun. Güçlü bir mafya ittifakları kurmak için arkadaşlarınızla en iyi şekilde ilerlemeye odaklanın. Birbirinden farklı özellikleri ile oyuncuların beğenisini kazanan Crime Coast: Mafia Syndicate sayesinde akıllı cihazınızda sıkılmadan vakit geçirebilirsiniz. Rakiplerinizin topraklarına girin ve Crime Coast'un kralı olduğunuzu kanıtlayın. Her an her yerde oynayacağınız bu heyecan verici oyunda özgün taktiklerinizi kullanmak konusunda en iyisini yapmaya odaklanın. Oynaması tamamen ücretsiz olan Crime Coast: Mafia Syndicate dünyasında, kontrollü bir şekilde hareket etmeniz gerekir. Bu sayede rakiplerinizin karşısında çok daha başarılı olabilirsiniz.

Crime Coast: Mafia Syndicate indir

Gangster yeteneklerinizin her birini yükseltmek için günlük sıradışı öğeler toplamaya odaklanın. Bu sayede daha başarılı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Her an her yerde oynayacağınız Crime Coast: Mafia Syndicate oyununda, üstün yeteneklerinizi kullanmaya ve gelişim sağlamaya yönelik hareket edin. Hurdalıklardan konaklara kadar her şeyi içeren ayrıntılı şehir binası inşa edebilirsiniz. Yeni binalar topraklarınızı genişletmek konusunda ihtiyacınız olan temel öğelerdir. Çeşitli milletlerden çeşitli çete kombinasyonlarına kadar 8 benzersiz kötü uşaktan 1'i arasından seçim yapın. Ardından bunların her biri ile gelişim sağlayabilirsiniz. Uygulama mağazasının en çok indirilen aksiyon oyunları arasında yer alan Crime Coast: Mafia Syndicate ile boş vaktinizi sıkılmadan geçirmeye yönelik hamle yapabilirsiniz.

Suç avukatıyla birlikte haydutları, piromanları, keskin nişancıları ve diğer profesyonel dolandırıcıları kurtarabilirsiniz. Dolandırıcıların her birini, ortadan kaldırarak daha verimli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Düzenli Mafia Wars turnuvalarını içeren rekabetçi çok oyunculu modda kusursuz bir rekabetin tadını çıkarabilirsiniz. Diğer oyuncularla ittifaklar içerisinde hareket ederek ve arkalarını kollayın ya da polislere haber vererek oyunun ilerleyişini değiştirebilirsiniz. Rakiplerinizin her birini yok etmeye ve kazancınızı artırmaya odaklanın. Bu şekilde kazancınız da artacaktır.

Crime Coast: Mafia Syndicate indir